• Español
  • Català

2a CONVOCATÒRIA DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ

Des del Projecte Habitatge Digne i el Centre Municipal de Serveis Socials de Ponent es va convocar el passat divendres 12 de juliol la segona reunió de la comissió de participació dels barris de Cala Major i Sant Agustí.
Amb la col·laboració de la Fundació Pilar i Joan Miró, representants veïnals i tècnics que treballen en benefici de la comunitat es varen reunir per a sumar esforços en la mobilització de les necessitats detectades en la població, el foment de la cohesió social i l’aprofitament dels diferents programes i recursos que s’estan duent a terme des de les diferents entitats.
Un total de 24 persones assistiren a la Comissió de Participació, representants de diferents entitats de l’àmbit social, educatiu i de la salut, membres d’associacions de veïnats i tercera edat, i persones residents de la zona.
Tot un èxit de participació que va concloure amb la creació de diferents equips de treball, on s’espera fomentar una major cohesió social i un sentiment de pertinença al barri de Cala Major – Sant Agustí.