• Español
  • Català

FESTES DE SANT AGUSTÍ – CALA MAJOR 2019

Tot un èxit de participació en les activitats del 29 i 30 d’agost, amb motiu de les Festes de Sant Agustí-Cala Major. Enguany,   més de vuit entitats i serveis que treballam a la zona d‘intervenció del Pla Litoral de Ponent vàrem decidir unir forces i donar suport als veïns en l’organització de les seves festes del barri.

Un nombrós grup de caminants varen gaudir d’una ruta nocturna de 3 km, dirigida per professionals de la salut i especialistes en Nordic Walking.

Continuàrem amb la celebració l’horabaixa del 30 d’agost i canviàrem d’emplaçament, el c. de la Gavina. S’hi varen dur a terme activitats dins i fora de l’aigua: pàdel surf, presentacions de joves cantants, tallers de menjar, pintura de neó, jocs infantils, taules d’informació sobre hàbits saludables i cooperació per al desenvolupament.

Des de l’Àrea de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, i en coordinació amb l’equip tècnic del Projecte d’infrahabitatge, volem agrair a tots els voluntaris i les entitats que hagin fet possible aquests esdeveniments.