• Español
  • Català

EL DIA 27 DE SETEMBRE CELEBRAREM A CALA MAJOR UNA TROBADA ENTRE CULTURES

El pròxim divendres 27 de setembre celebrarem a Cala Major una trobada entre cultures, amb l’objectiu de conèixer un poc més com són les diferents cultures d’on provenen els veïnats del nostre barri.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Fundació Miró Mallorca a partir de les 17 h i hi haurà activitats per a totes les edats, entre les quals una mostra gastronòmica organitzada pels veïnats del barri. Hi pots dur un plat típic del teu país i compartir-lo amb la resta.
Hi haurà música i actuacions de diferents procedències, i tallers i jocs interculturals per a totes les edats.
També s’oferirà informació sobre les activitats que les diferents organitzacions i entitats organitzaran al barri durant la tardor i l’hivern. Vine, informa-te’n i apunta-t’hi!

Tot això organitzat per les comissions de participació, infància i joventut i tercera edat de Cala Major, a les quals participen el Centre de Salut de Sant Agustí, Càritas, Dinamo, Casal de Barri, les AV de Sant Agustí i de Cala Major-Son Matet, i Gent Gran.

Com a tancament de l’esdeveniment comptarem amb la col·laboració especial de Valentina y Nestor Pastorutti de l’Escola de Tango Argentí TANGO Palma.

Des de l’Ajuntament de Palma, a través de l’Àrea de Cultura i Benestar Social, amb la coordinació de l’equip tècnic del projecte “Habitatge digne” de Cala Major, emmarcat en l’Estratègia Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI), hi serem presents amb una taula informativa.
Us hi esperam!