• Español
  • Català

TROBADA ENTRE CULTURAS CALA MAJOR 2019

El passat 27 de setembre vàrem celebrar la primera trobada entre cultures al barri de Cala Major.

Més de cent persones varen acudir a la Fundació Miró Mallorca per a gaudir de les activitats preparades per les entitats i els serveis que treballen a la zona d’intervenció del Pla Litoral de Ponent.

Els assistents varen poder gaudir d’una àmplia varietat d’activitats, entre les quals, visites guiades a la Fundació Miró Mallorca, a més de tallers i jocs infantils dirigits.
Així mateix, residents de la zona i visitants de totes les edats varen poder assaborir plats típics de diferents parts del món, elaborats pels veïns/ veïnes del barri.

Grans i petits varen ballar al ritme de salsa, kizomba, bachata, tango, zouk o capoeira, i varen gaudir d’exhibicions de danses tradicions de Bulgària, el Perú o Bolívia.

L’èxit de l’activitat és deu, sens dubte, a la col•laboració d’artistes que de manera voluntària varen oferir una mostra de la seva cultura.

Així mateix, mitjançant les taules de difusió onze entitats varen informar el públic sobre l’oferta d’activitats que es realitzaran durant aquest tardor-hivern des de les diferents entitats i serveis comunitaris.
Des de l’Àrea de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Palma i en nom de l’equip tècnic del Projecte d’Habitatge Digne volem donar les gràcies a totes les entitats participants i especialment a les associacions i escoles de ball que promouen, mitjançant la cultura, els valors del respecte i la tolerància.